Wat is betonlook? 

Revolutionaire betonstuc

Wij werken met een nieuwe revolutionaire betonstuc welke al vanaf 1 mm laagdikte waterdicht is. Ons bedrijf is gespecialiseerd in naadloze, waterdichte en onderhoudsvriendelijke vloer- en wandafwerkingen.

Onze producten hebben een 100% natuurlijke en robuuste uitstraling. Natuurlijk zijn er meerdere producten op de markt waarbij een fraaie betonlook uitstraling verkregen wordt in de badkamer, keuken, woonkamer, winkel en kantoor.

Echter moeten deze producten waterdicht gemaakt worden door middel van aflakken, waxen of impregneren. U begrijpt dat dit op de langere termijn problemen kan opleveren wanneer de lak- of waxlaag slijtage gaat vertonen. Bij Betonlook XL is dit niet het geval. De wand en/of vloer wordt met een laklaag enkel beschermd tegen vuilaanslag. De betonlook wand en/of vloerafwerking is dan ook zeer goed reinigbaar daar deze met een speciaal ontwikkelde hardtop laklaag afgewerkt wordt. 

Kortom, een revolutionair waterdicht en onderhoudsvriendelijk systeem met een luxe design uitstraling! Door deze eigenschappen zijn onze betonlook producten zeer geschikt voor het bekleden van vloeren, wanden, meubels, aanrechtbladen en trappen. Onze Betonlook kan op nagenoeg elke stabiele ondergrond aangebracht worden.

Onze betonlook is een zeer hoogwaardig en waterdicht product op basis van cement en een hars. In tegenstelling tot traditioneel stucwerk op basis van kalk of gips, wordt de Cemcolori niet gemengd met water, maar met een speciale hars waardoor het product sterk, flexibel, waterdicht en uitstekend te reinigen wordt.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden in uw woning, benieuwd naar de prijs? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!