⭐ 10/10 gebaseerd op 10 reviews
⭐ 10/10 gebaseerd op 10 reviews

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan voor de ideale betonlook in uw ruimte met Betonlook XL. Vul uw gegevens in en vraag een vrijblijvende offerte aan om samen met onze specialisten de perfecte beton ciré oplossing te vinden die past bij uw toepassing.

Uw betonlook project in 3 stappen

Wat kun je verwachten van een vrijblijvende offerte?

Tijdens uw gratis adviesgesprek bij BetonlookXL krijgt u een-op-een begeleiding van onze betonlook experts. Of u nu telefonisch contact opneemt of onze showroom in Leeuwarden bezoekt, wij staan garant voor advies op maat. U ontvangt persoonlijk kleuradvies, praktische inzichten over de toepassingen van beton ciré, en hulp die is toegespitst op uw specifieke situatie. Wij luisteren naar uw visie en vertalen deze naar concrete, haalbare oplossingen voor een prachtig resultaat.

Waarom Betonlook XL?

Wat onze klanten zeggen

G B
G B
2024-01-30
We zijn blij met onze nieuwe badkamer. Netjes werk geleverd, Sander komt afspraken na. We kregen goed advies en Sander is oplossingsgericht. Een aanrader dit bedrijf.
nutte taekema
nutte taekema
2024-01-29
Snel en mooi vakwerk geleverd
Alie Taekema
Alie Taekema
2024-01-29
Sander heeft ons goed advies gegeven bij het kiezen van de kleuren op onze wanden in de wc en onze keukenwand een rijk assortiment aan kleuren en er prachtig op gezet.
Noreen Turksema
Noreen Turksema
2024-01-29
Heel vriendelijk en komt zijn afspraken na. Heel blij met onze badkamer!
S E
S E
2024-01-29
Super werk geleverd! Wij hebben onze badkamer laten renoveren. Denkt goed mee en doet alles als een echte vakman! 100% een aanrader
Sven Van der Heide
Sven Van der Heide
2024-01-09
Producten op tijd geleverd. Goed telefonisch advies, Prima bedrijf!
Wout Haksteen
Wout Haksteen
2024-01-09
Sander heeft ons heel goed geholpen bij de begeleiding van het kiezen en het leggen van onze nieuwe vloer! De communicatie is altijd goed verlopen, erg tevreden!
Bram van Leuteren
Bram van Leuteren
2024-01-01
Sander van BetonlookXL heeft mijn moeder geholpen met een prachtige beton ciré badkamer. We hadden meteen fijn en persoonlijk contact en na dat we met de kleurstalenbox de juiste kleur hadden uitgekozen, had Sander ons perfect geholpen om alles te installeren. Zeker een aanrader! Bedankt 😁