⭐ 10/10 gebaseerd op 10 reviews
⭐ 10/10 gebaseerd op 10 reviews

Over ons

Betonlook XL

Bij BetonlookXL, gevestigd in Oosterwolde, combineren we ambacht met innovatie sinds onze oprichting in 2007. Als geverifieerde betonlook specialisten zijn we toegewijd aan het creëren van esthetisch aantrekkelijke en duurzame beton ciré oppervlakken die elke ruimte transformeren. 

Wij richten ons op persoonlijke begeleiding, waarbij we mogelijkheden bieden voor telefonische ondersteuning, kleuradvies op maat, en hands-on workshops om onze klanten de kunst van beton ciré meester te laten maken. 

Bij Betonlook XL staat de klant centraal, en we zijn trots op onze deskundigheid die we inzetten om niet alleen producten te leveren, maar ook een ervaring die net zo solide en verfijnd is als het eindresultaat van ons werk.

Badkamer met beton cire toegepast.

Vrijblijvend advies

Bent u geïnteresseerd in de veelzijdige mogelijkheden van beton ciré voor uw project? Bij BetonlookXL begrijpen we dat elk project uniek is en specifieke aandacht vereist. Daarom bieden we u de mogelijkheid om geheel vrijblijvend advies aan te vragen. Onze deskundigen staan klaar om met u mee te denken en samen te verkennen welke betonlook afwerking het beste past bij uw ruimte en stijlvoorkeuren. 

Neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek, waarin we alle opties doorlopen en antwoord geven op al uw vragen. Zo bent u verzekerd van een keuze die niet alleen mooi, maar ook praktisch en duurzaam is.

Hoe BetonlookXL Werkt

Bezoek ons in de showroom voor een adviesgesprek, vraag kleurstalen aan, of ontdek ons aanbod online en start vandaag nog met het realiseren van jouw betonstuc droom bij Betonlook XL!

Plan een gratis adviesgesprek

Plan jouw gratis adviesgesprek en kies een tijd die voor jou het best uitkomt. Ontvang gratis kleur- en interieur advies en neem kleurstalen mee naar huis.

Vrijblijvend Inmeten & Offerte

Een betonstuc specialist zal je helpen bij het kiezen van de juiste betonlook afwerkingen, jouw kamers opmeten en je een volledige prijsindicatie geven.

Professionele Installatie / Levering

Professionele installateurs verplaatsen jouw meubels, verwijderen en voeren jouw oude vloer af, installeren je nieuwe vloer met vloerverwarming en ruimen op als ze klaar zijn.

Wat onze klanten zeggen

G B
G B
2024-01-30
We zijn blij met onze nieuwe badkamer. Netjes werk geleverd, Sander komt afspraken na. We kregen goed advies en Sander is oplossingsgericht. Een aanrader dit bedrijf.
nutte taekema
nutte taekema
2024-01-29
Snel en mooi vakwerk geleverd
Alie Taekema
Alie Taekema
2024-01-29
Sander heeft ons goed advies gegeven bij het kiezen van de kleuren op onze wanden in de wc en onze keukenwand een rijk assortiment aan kleuren en er prachtig op gezet.
Noreen Turksema
Noreen Turksema
2024-01-29
Heel vriendelijk en komt zijn afspraken na. Heel blij met onze badkamer!
S E
S E
2024-01-29
Super werk geleverd! Wij hebben onze badkamer laten renoveren. Denkt goed mee en doet alles als een echte vakman! 100% een aanrader
Sven Van der Heide
Sven Van der Heide
2024-01-09
Producten op tijd geleverd. Goed telefonisch advies, Prima bedrijf!
Wout Haksteen
Wout Haksteen
2024-01-09
Sander heeft ons heel goed geholpen bij de begeleiding van het kiezen en het leggen van onze nieuwe vloer! De communicatie is altijd goed verlopen, erg tevreden!
Bram van Leuteren
Bram van Leuteren
2024-01-01
Sander van BetonlookXL heeft mijn moeder geholpen met een prachtige beton ciré badkamer. We hadden meteen fijn en persoonlijk contact en na dat we met de kleurstalenbox de juiste kleur hadden uitgekozen, had Sander ons perfect geholpen om alles te installeren. Zeker een aanrader! Bedankt 😁
Vrijblijvend advies nodig voor uw betonlook project?

Kom langs of bel ons voor vrijblijvend kleur- en interieuradvies!